Nokia 6120 classic - Ohjeet

background image

Ohjeet

Laitteesi sisältää tilannekohtaisia ohjeita. Pääset ohjeisiin sovelluksesta
tai päävalikosta.

Ohjeet voi avata avoimesta sovelluksesta valitsemalla Valinnat > Ohjeet.
Jos haluat siirtyä ohjeen ja taustalla käynnissä olevan sovelluksen välillä,
pidä Valikko-näppäintä painettuna. Valitse Valinnat ja jokin seuraavista:

Aiheluettelo – Voit tarkastella ohjeluokan aiheluetteloa.

Ohjeluokkaluettelo – Voit tarkastella ohjeluokkien luetteloa.

Etsi avainsanoilla – Voit etsiä ohjeaiheita hakusanoja käyttämällä.

Voit avata ohjeen päävalikosta valitsemalla Valikko > Sovellukset > Ohjeet.
Valitse haluamasi sovellus ohjeluokkien luettelosta, jolloin saat näkyviin siihen
liittyvien ohjeaiheiden luettelon. Voit siirtyä ohjeluokkaluettelon (

-symboli)

ja avainsanaluettelon (

-symboli) välillä selaamalla vasemmalle tai

oikealle. Jos haluat aiheeseen liittyvän ohjeen näkyviin, valitse ohje.

background image