Nokia 6120 classic - Nokian asiakastuki- ja yhteystiedot

background image

Nokian asiakastuki- ja yhteystiedot

Käyttöoppaan viimeisimmän version, lisätietoja, ladattavia ohjelmistoja
ja Nokia-tuotteeseesi liittyviä palveluja löydät osoitteesta
www.nokia.com/support tai paikallisesta Nokian Web-sivustosta.

Web-sivustosta saat tietoja Nokia-tuotteiden ja palveluiden käytöstä.
Jos sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, voit tarkistaa lähimmän
Nokia-asiakastuen yhteystiedot osoitteesta www.nokia.com/customerservice.

Lähimmän Nokia-huoltopalveluliikkeen yhteystiedot löydät tarvittaessa
osoitteesta www.nokia.com/repair.

Ohjelmistopäivitykset

Nokia voi laatia ohjelmistopäivityksiä, jotka voivat sisältää uusia ja laajennettuja
toimintoja tai parantaa suorituskykyä. Voit etsiä näitä päivityksiä Nokia Software Updater
-tietokonesovelluksella. Jotta voit päivittää laitteen ohjelmiston, tarvitset Nokia Software
Updater -sovelluksen, yhteensopivan PC-tietokoneen, jossa on Microsoft Windows 2000-
tai XP-käyttöjärjestelmä ja laajakaistayhteys Internetiin, sekä yhteensopivan datakaapelin,
jolla voit liittää laitteen tietokoneeseen.

Lisätietoja aiheesta ja Nokia Software Updater -sovelluksen saat osoitteesta
www.nokia.com/softwareupdate tai paikallisesta Nokian Web-sivustosta.

Jos verkkosi tulee ohjelmiston päivittämistä suoraan verkosta, voit ehkä pyytää päivitykset
itse laitteella. Lisätietoja on kohdassa ”Ohjelmiston päivittäminen”, s. 85.

Ohjelmistopäivitysten hakeminen voi aiheuttaa suurten tietomäärien siirtämisen
palveluntarjoajan verkon kautta. Lisätietoja tiedonsiirron kuluista saat palveluntarjoajalta.

Varmista, että akussa on tarpeeksi virtaa jäljellä tai kytke laite laturiin, ennen kuin aloitat
päivittämisen.