Nokia 6120 classic - Nokia-support og kontaktoplysninger

background image

Nokia-support og kontaktoplysninger

Besøg www.nokia.com/support eller dit lokale Nokia-websted, hvor du kan finde den
seneste version af brugervejledningen, yderligere oplysninger, overførsler og tjenester
vedrørende dit Nokia-produkt.

På webstedet finder du oplysninger om, hvordan du bruger Nokia-produkter
og -tjenester. Se listen over lokale Nokia-kontaktcentre på
http://www.nokia.com/customerservice, hvis du har brug for at kontakte
kundeservice.

Find det nærmeste Nokia-servicecenter på http://www.nokia.com/repair, hvis du
har brug for hjælp i forbindelse med vedligeholdelse og reparation.

Softwareopdateringer

Nokia producerer muligvis softwareopdateringer, som giver dig nye funktioner, forbedrede
funktioner eller bedre ydeevne. Du kan muligvis anmode om disse opdateringer via
pc-programmet Nokia Software Updater. For at kunne opdatere enhedens software skal
du bruge programmet Nokia Software Updater og en kompatibel pc med operativsystemet
Microsoft Windows 2000 eller XP, en bredbåndsforbindelse til internettet og et kompatibelt
datakabel til at oprette forbindelse mellem enheden og pc'en.

Du kan finde flere oplysninger og hente programmet Nokia Software Updater på
www.nokia.com/softwareupdate eller på dit lokale Nokia-websted.

Hvis trådløse softwareopdateringer understøttes af netværket, kan du muligvis også anmode
om opdateringer via enheden. Se ”Opdatering af software” på side 84.

Overførsel af softwareopdateringer kan medføre, at der overføres store mængder data via
din tjenesteudbyders netværk. Kontakt tjenesteudbyderen for at få yderligere oplysninger
om, hvad dataoverførsel koster.

Kontrollér, at enhedens batteri er tilstrækkeligt opladet, eller tilslut opladeren, før du starter
opdateringen.